InSighting хА0с дишане

« All Events

ХИПНОЗАТА МОДУЛ iM

3 December ⇨ 10:59 - 16:59

InSighting Unique!

ХИПНОЗАТА

МОДУЛ iM

Щипка Хипноза

Квант Въображение

Съзнанието Реалност

 

2-4 ДЕКЕМВРИ

InSighting център и/ли

Google Meet

Портал към Магичността

Хипнозата — iM — две топли думи за добре дошли

Има едно единствено нещо, което ти се отдава във всеки миг без усилие — да си себе си — “аз съм”. Имаш ли някакво съмнение, че си и че те има; че целият ти живот и опитности се базират на този прост факт — да съществуваш във всеки миг, който преживяваш?  Толкова се подразбира от само себе си, че дори не се замисляш над това, нали?

Така се роди и абревиатурата за поредния уникален хипнотичен модул — iM — аз съм — MAGiCAL iMagination — магичното въображение, което създава реалността, осъзнавайки факта, че ти си това. Като контрапункт на диалектическо-материалистичния фундаментализъм — “битието формира (по мое наблюдение “форматира”) съзнанието”.

Така че модулът ще бъде спомняне на простичкия факт, че си съзнание и магично докосване до океана на несъзнаваното въображение, в което съществуват неизброими мириади от вариации на аза ти и на реалността ти. РазЛични и не/вероятни.

Няма нужда да ги създаваш и да чакаш да се проявят. Само трябва да се пресегнеш и да избереш — новото си аз, възжеланата си среда, мечтаното ти битие, пълнокръвния ти живот — всички те плодове на аксиоматичния факт — “съзнанието прожектира битието ти”.

Хипнозата — iM — три истини — избери, разбери и забери

Истина едно — трансът е магично докосване до дълбините на същността ти.

Истина две — светът и другите съществуват в съзнанието ти.

 Прочети още:

 

Details

Date:
3 December
Time:
10:59 - 16:59
Event Category:

Organizer

InSighting център
Phone:
+359 89 8819910
Email:
office@insighting.eu
Copyright © 2022 InSighting.org