InSighting хА0с дишане

« All Events

ПАЛЕО DC ЛАБИРИНТЪТ

18 March ⇨ 10:59 - 16:59

InSighting Unique

ПАЛЕО DC

ЛАБИРИНТЪТ

17-19 МАРТ 

 

Природата

  Автентичността

          Лабораторията (на мисълта)

Есенцията 

 Оригиналността

Завръщане към протокорените на аза — тяло, ум, същността 

Сатсанг със себе си и Д.обрите начала

Палео DC — Марррррт! 

Традицията се спазва, защото носи полза — за тяло, ум и здраве — разкрива лекота. Затова четвъртото Палео — отново март разцъфва, в синхрон с изгрева на пролетта. Началото е по-близо, отколкото си го представяш — то е Същността. За нея ще узнаеш, но странно, не с ума си знаеш. Отвъд представите на мисълта. 

Палео DC — Лабиринтът? 

Умът, странстващ в коридорите на мислите е лабиринтът. Той носи се изгубен, търсещ изхода незнаен — от себе си, но накъде?! Но не е ли умът самият лабиринт, в който сам поставил се е и кара те да вярваш, че това е “истинското” “малко” аз… Въртящо, като хамстер колелото на ограничената представа — за себе си и кръгло-тясната съдба? 

Изходът — базиран на незамърсени автентични духовни първоизточници и най-последни открития в неврокогнитивната наука — това всичкото в едно. Истината на велики парадигми, които ще бъдат за първи път разкрити, Палео — дарът на Автентичността. 

Палео DC — Не разбира… То… Палео… К’во е?

Естествеността. 

Хармоничността. 

Неусилието. 

С думичка една е

Лекота… 

Които си забравил и забулил в телесни бучки (болести, блокажи) и ментален задръст (оплитане в емоционално-менталните заблуди) — мишка, изгубена из лабиринтите на мисълта.

Палео е завръщането — към вътрешноприсъщата интактна Същност. DC е припомняне на оригиналналното в себе си “сега”. Има два вида хора — падащи листа или звезди, прекосяващи небето. От кои си — избран ли си или избираш ти?

Палео DC — Нещо интересно, за да закълва?

Прочети още:

 

 

Details

Date:
18 March
Time:
10:59 - 16:59
Event Category:

Organizer

InSighting център
Phone:
+359 89 8819910
Email:
office@insighting.eu
Copyright © 2023 InSighting.org