InSighting хА0с дишане

« All Events

ПАЛЕО G

26 June ⇨ 19:29 - 23:23

InSighting Unique

 

ПАЛЕО G
The Gut Feeling

 

Ръководство за правилно функциониране на тялото

как да го храниш, изцелиш, заздравиш и съхраниш до 104+, без да изпиташ болестна старост и старост с болести

26 юни 19:09

Добре дошъл/дошла в бъдещето!

Представите ти ще се преобърнат, като чорап!

Follow your guts…

(!) “Старостта не е нормална функция на организма, а заболяване.” Дейвид Синклер

Р/еволюционните открития за храната, микробиомът, червата, втория мозък — нещата, които случват разликата между здраве и болест, норма и горест, сила/умора, дали млад ще си състарен или ще старееш като благородното уиски — силен, с дълбок аромат за живота, пропиващ мъдростта на годините, но изпълнени с горещината на палавост, ведрост и сила…

Шокиращата истина за храната, здравето и изцелението ще научиш, базирана върху последните революционни квантови открития в теорията и емпириката на храненето — всичко това в битието си с лекота вече ще случиш.

(!) “Истината не е ясна, а яснотата обикновено не е истинна”. Херман Хесе

Изключението потвърждава правилото. Аз ще споделя в тази опиумна юнска вечер (пада се в неделя, няма грешка), ясната истина с истинна яснота. За теб, за двата ти мозъка, за това как се пораждат нарушенията във функцията на тъканите и органите и буквално откъде идва болестта/старостта. По-важното — как може да се освободиш от тях и да ги предотвратиш.

(!) Знаеш ли, че… все повече научни проучвания доказват връзката между психическото здраве/болест и втория мозък, намиращ се в корема ти?!

Ако си поиграя още малко с цитата на ненадминатия автор на “Сидхарта” от по-горе, може да прозвучи приблизително така: “Истината ще ти даде яснота, яснотата — простота, простотата — здраве, здравето е начално условие за свобода, а свободата — хммм — това е на душата песента.”

Здраве/болест
Жизненост/старост
Живец/хронична умора
Радост/апатия
Остроумие/тъпоумие

Тънката червена линия се намира в корема. От теб зависи, от коя от двете ѝ страни ще застанеш и какво ще е качеството на живота оттук занапреде (представи си берлинската стена и от коя страна би искал да живееш).

Прочети още:

За записванe:

InSighting Centre

+359 89 8819910

[email protected]

Details

Date:
26 June
Time:
19:29 - 23:23
Event Category:

Organizer

InSighting център
Phone:
+359 89 8819910
Email:
office@insighting.eu
Copyright © 2022 InSighting.org