InSighting хА0с дишане

« All Events

RESET 023 — Посрещане на Новата Сoларна Година с InSighting

3 February ⇨ 10:59 - 16:59

 

INSIGHTING U-NIQUE! 

RESET 023

 

KАМА

РАДОСТТА,

УДОВОЛСТВИЕТО,

ЖИВЕЦЪТ!

От Съзнанието в Реалността

3-5 февруари 023

Посрещни на чисто Соларната Година Нова, 

с InSighting 

в три преломни мига-дни.

Да излезнеш от релсата позната 

ще посмееш,

едва, когато в океан от радост 

се превърнеш

Ти.

В Утробата  

или 

Google Meet

InSighting Reset 023 — раздувки за добре дошли

  • Познаваш Утробата в InSighting център, дори и задочно през монитора, нали? Изпитал/а си чувството веднъж попаднал/а там, да не искаш да си тръгнеш? Сега си представи — цели 3 семиритрийтни дни в уютно-неподражаема среда, докоснал/а себе си във вечността — без… дразнители, неверие, съмнение и болка… в прегръдка трансформираща с вечното Сега. 
  • Утре е днес! Знаеш ли, че всичко, което ти се случва днес е резултат на мислите, емоциите и — най-паче — вярванията, които си поддържал/а в миналото в съзнанието. И да, утре ще е резултат на това, което си днес. В три поре/дни “днес” InSighting ще се трансфигурира в REset — семиритрийт от невъзможности, които преначертават тотално различна представа за аза ти и генерират непозната вариация от неограничени възможности за бъдещето ти… и за теб. 
  • Всичко се определя от началните условия — факт! С тази необичайно-невъзможна настройка ще навлезнеш начисто в Истинската Соларна Нова Година. И както вероятно вече знаеш — невъзможно е да се промени бъдещето ти, ако не се е променила представата, която поддържаш за себе си и реалността.
  • Пред/ставата? Думичките в българския говорят сами за себе си. Пред-става — преди да става, зачеваш в съзнанието си идеята за това, което ще се случи занапред. Трудно ти е да промениш представата трайно, външният свят те оборва непрекъснато с ледени факти и те връща на square one? Окей… в тези три дни, деактиваторите (aka дразнителите) на новия ти живот ще са сведени до екзистенц минимум. Ще си обгърнат/а от топлината на Утробата; ще бъдешшшш в общност от хора с доста по-разЛичен мироглед и ценности; ще се докосваш всеки миг до себе си чрез инспирациите, тишината и не/правенията; ще си в магията — с дума една — на
  • Необичайностите. Замислял/а ли си се какво е InSighting? Ще го кажа простичко — това, което не съществува в злободневието ти. Автономна зона на магична констелация и възжелана девиация, която като мъгла, просмукана в дрехите, невидимо попива в съзнанието новата реалност — без рамка, недоверие и предразсъдък.
  • Семиритрийт? Ахъм…. Разликата с ритрийт? Единствено, че ще си спиш вкъщи или ако не живееш в София — нощем ще си извън Автономната зона на самослучване.
  • Автономна зона на самослучване? Try less, relax more. Или още по-точно — опитай се да не се опитваш, оставайки спокойно-спонтанен, без… да се опитваш да бъдеш - хмммм — спокойно-спонтанен. 

InSighting Reset 023 — И още нещо…

Прочети още:

 

 

Details

Date:
3 February
Time:
10:59 - 16:59
Event Category:

Organizer

InSighting център
Phone:
+359 89 8819910
Email:
office@insighting.eu
Copyright © 2023 InSighting.org